ORANJE!! Nieuw kleur in ons gamma Bio Rizo Rietjes

Vanaf VANDAAG is er een nieuw kleur beschikbaar, namelijk ORANJE Bio Rizo Drinkrietjes.  Je kan ze vinden op onze website ZotiYuri.com of op bol.com.  Dit is een primeur, vanaf volgend jaar zal je ze terug vinden in verschillende webwinkels 🙂

Zoals jullie al weten, Bio Rizo Rietjes zijn 100% natuurlijk, hoofdbestanddelen zijn rijstmeel en tapioca zetmeel en natuurlijke kleuren.  Bijgevolg ook eetbaar.  Alhoewel we aanraden niet teveel rietjes te eten, tenslotte niet zo goed voor de lijn.

De Bio Rizo rietjes, gemaakt van rijst, breken op een natuurlijke wijze af binnen de 90 Dagen. In water of zeewater zijn de rietjes volledig afgebroken binnen de 7 dagen. In vergelijking, plastic rietjes hebben 200 jaar nodig om te verdwijnen. Na gebruik kan je ze in de compost bak werpen, meegeven met het gewone afval, zelf opeten, of als voedsel geven voor je vissen.

 

NATUURLIJKE EN KLEURRIJKE INGREDIENTEN

De Bio Rizo drink rietjes zijn 100% natuurlijk. De hoofdbestanddelen zijn Rijstmeel en Tapioca zetmeel. Er worden geen chemische of onnatuurlijke aanpassingen gemaakt om een vaste structuur te verkrijgen. Er zijn 5 kleuren beschikbaar, ons nieuw kleur oranje (wortel), wit (rijst), groen (spinazie), paars (rode biet) en grijs (sesam zaden). Let wel, de rietjes zijn smaak- en geurloos.

 

VEILIG

 

De rietjes werden getest en hebben de nodige certificaten voor verkoop in Europa – BRC Certificaat, en voor verkoop in de US zijn de rietjes geregistreed bij het FDA. Daarnaast werden alle rietjes geproduceerd volgens de ISO 22000 standaard en werd het HACCP certificaat bekomen.

 

GEBRUIK

 

De Bio Rizo rietjes zijn voor eenmalig gebruik, met koude dranken. De rietjes houden hun vorm tot 2 uur in een koude drank. We raden aan de rietjes niet te gebruiken bij warme dranken, daar ze mogelijks smelten en een rijstsmaak kunnen vrijgeven. Gelieve de rietjes niet rechtstreeks te gebruiken bij blikjes en flesjes met koolzuurhoudende dranken. Het gas in combinatie met de rijst zorgt voor een schuimend effect. Wanneer je de koolzuurhoudende drank in een glas doet, zal je dit effect niet hebben. De rietjes zijn 100% natuurlijk en bijgevolg ook eetbaar.

 

 

 

VERPAKKING EN BEWARING

De Bio Rizo rietjes zijn verpakt in papieren zakken van 500g. Er zijn ongeveer een 85-tal rietjes in een zak op basis van de afmetingen 22 cm lang en 8mm diameter. De rietjes kunnen tot 18 maanden na productie bewaard worden, op een droge plaats, bij normale kamertemperatuur. De productiedatum staat vermeld op de verpakking.

Waarom Bio Rizo Drinkrietjes van rijst?

We zijn een Belgische BV, met 2 eigenaars met verschillende nationaliteit, namelijk Vietnamees en Belgisch. We zijn geïnspireerd om milieuvriendelijke producten op de markt te brengen, welke zowel veilig zijn voor de consument, als goed zijn voor het milieu. Ons eerste product zijn de Bio Rizo rietjes gemaakt van rijst.

 

 

PRODUKTBESCHRIJVING

Inhoud

500 gr Bio Rizo drink rietjes / ongeveer 85 stuks per zak  
Afmetingen: 8 mm diameter / lengte 22 cm
1 Kleur per zak, 5 kleuren beschikbaar namelijk oranje, wit, paars, groen en zwart/grijs. Een nieuw kleur komt er spoedig bij, namelijk oranje.
Verpakt in een papieren zak, wel luchtledig en beschermd, op de achterzijde vindt u de fabricatie daturm.

Ingrediënten

Rijstmeel
Tapioca zetmeel
Natuurlijke kleuren wit (rijstkleur) groen (spinazi) paars (rode biet) en zwart / grijs (sesam zaadjes)

Veilig

De rietjes worden geproduceerd volgens Europese en Amerikaanse standaard. Voor Europa is er het BRC certificaat, terwijl voor de US er een registratie is bij de FDA.

Gebruik

Gebruik met koude dranken, je kan ze gebruiken tot 2 uur in koude dranken, 1-2 uur in dranken op kamertemperatuur.

Niet te gebruiken bij warme dranken, daar ze mogelijks smelten en een rijstsmaak kunnen vrijgeven.

De rietjes kunnen ook niet rechtstreeks gebruikt worden bij blikjes en flesjes met koolzuurhoudende dranken. Het gas in combinatie met de rijst zorgt voor een schuimend effect. Wanneer je de koolzuurhoudende drank in een glas doet, zal je dit effect niet hebben. De rietjes zijn 100% natuurlijk en bijgevolg ook eetbaar.

Bewaring

De rietjes kunnen tot 18 maanden na productie bewaard worden, op een droge plaats, bij normale kamertemperatuur. De productiedatum staat vermeld op de verpakking.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *