Glutenvrij? Ja, onze Bio Rizo Drinkrietjes zijn glutenvrij!

Ja, onze Bio Rizo Drinkrietjes zijn GlutenVrij!  De ingredienten zijn rijstmeel en tapioca zetmeel.  De andere ingredienten zijn water en natuurlijke keluren.

Alle rijst op zich, in natuurlijke vorm is glutenvrij. Dit is inclusief bruine rijst, witte rijst, wilde rijst en ook de afgeleiden zoals rijstmeel. In het Engels noemt men de rijst “glutinous”, wat in feite kleverig betekent.  Deze kleverigheid verwijst naar de kleverig rijst en heeft niks te maken met gluten.  Bijgevolg heeft de term op zich met gluten, dat je wel vindt in tarwe, gerst en rogge.  Rijst en rijstafgeleiden zijn één van de meest populaire producten as vervanger van gluten producten.

In het bak proces, tapioca zetmeel is een regelmatig gebruikt product, in combinatie wmet andere glutenvrij meel.

Bio Rizo Straws Green

Met deze ingrediënten, Bio Rizo Drinkrietjes, die ook eetbaar zijn, zijn GlutenVrij. Daarbovenop zijn de rietjes 100% natuurlijk, onschadelijk voor mens, dier en zeeleven.  De Bio Rizo Drinkrietjes zijn voor éénmalig gebruik, en na gebruik kan je deze opeten, bij het restafval of in de compost bak leggen, of als voedsel geven aan vis of dier.  Het is belangrijk om te beseffen, dat na gebruik, de rietjes, indien niet opgegeten, binnen de 90 dagen afgebroken zijn in de natuur, en in zeewater of water verdwenen zijn binnen de 7 dagen.

Dit houdt in dat alle rietjes geproduceerd op 01/01/2020 niet meer terug te vinden zijn in de natuur, of in het afval tegen ten laatste eind deze maand.  Terwijl alle plastic rietjes en PLA rietjes, welke in de natuur terechtkomen, er tegen 01/01/2220 er nog zullen zijn!  En nee, de 2220 is geen typfout 🙂

Probeer onze Bio Rizo rietjes nu! Glutenvrij en onschadelijk voor mens, dier en zeeleven.  Onze Bio Rizo rietjes zijn echt wel fantastisch!

Eens je ze probeert, zullen er heel veel vrienden ook interesse tonen.  GEEN EXCUSES, probeer gewoon iets nieuws dat echt wel goed is voor de natuur!  En laat iedereen, inclusief onszelf weten wat je er van denkt!

Wees trendy, wees groen, wees jezelf, gebruik Bio Rizo Drinkrietjes gemaakt van rijst!

Je kan nu onze Bio Rizo Rietjes vinden in onze webshop  ZotiYuri.com, en op de websites bol.com en Amazon.

Bio Rizo Straws Green color